Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrienden van Zomaar Zindelijk

Wij hebben vrienden nodig!

De website Zomaar Zindelijk heeft vrienden nodig en misschien wil jij wel heel graag onze vriend worden. Dat zou maar zo een mooie match kunnen zijn: wij hebben steun nodig en jij wilt dat bieden!

Een stukje naar beneden op deze pagina vind je onze “Vrienden van Zomaar Zindelijk” muur, waarop we ook een plekje voor jou hebben.

We zijn ooit begonnen vanuit een actuele vraag over zindelijkheidproblematiek bij twee scholen in Assen. Met de mensen die we benaderden om antwoord te geven op die vraag, hebben we een groepje gevormd. Dit groepje breidde zich al vlot uit tot een serieuze werkgroep met daarin experts en professionals die werkzaam zijn binnen de kinderopvang, primair onderwijs en diverse takken van zorg rondom kinderen.

Allemaal werken we vanuit een non-profit gedachte en veelal in onze vrije tijd. De financiële ondersteuning kwam vanuit het preventiefonds van de gemeente Assen. Dat budget hebben we zinvol gebruikt om belangrijke informatie over zindelijkheid op een mooie, overzichtelijke en gratis toegankelijke manier te delen met jullie. Om dat te kunnen blijven doen, kunnen we jou als vriend gebruiken! Een vriend krijgt voor een schappelijk bedrag een jaar lang een mooie plek op onze vriendenmuur. We nodigen je van harte uit om Zomaar Zindelijk te steunen. Onderaan de pagina vind je hoe dat werkt.

De basis van Zomaar Zindelijk

Vrienden die Zomaar Zindelijk steunen

Ook vriend van Zomaar zindelijk worden? Nog even geduld, zodra het achterliggende work in progress klaar is kunt u zich aanmelden.
Houd de website in de gaten.